مدیریت خلاقیت در روابط کسب و کار بازار

برای مشاوره و خرید می توانید از طریق تلگرام، واتس آپ، روبیکا، سروش و بله با شماره 09106790876 با ما ارتباط برقرار کنید.

مدیریت خلاقیت در روابط کسب و کار بازار

1393/10/03 1981 بازدید 0 دیدگاه
مدیریت خلاقیت در روابط کسب و کار بازار
مشاهده مقاله به زبان اصلی

مدیریت بازاریابی صنعتی

مدیریت خلاقیت در روابط کسب و کار بازار

مقدمه

در مرحله افزایش اهمیت نوآوری به عنوان وسیله ای برای حفظ و توسعه موقعیتهای رقابتی، شرکتها به طور فزاینده ای به دنبال توسعه توانایی خلاقیتشان هستند. نتایج عملکرد خلاقانه درپیشنهادات کارکنان برای محصولات و ایده های جدید و مفید می باشد ، از این رو، خلاقیت، یکی از عناصر اصلی نو آوری می باشد.

فرآیندهای خلاق بارها با مشارکت گردانندگان، فعالیتها و منابع خارج سازمان فراخوانی می شوند. خروجی های خلاقیت بطور معمول جمعی می باشد تا اینکه نتیجه تلاشهای فردی باشد، و مبتنی بر تعاملات اجتماعی و فراتر از مرزها می باشد(Perry-Smith, 2006). این مطلب به خصوص در زمینه روابط بین سازمانها ، جاییکه تامین کنندگان و مشتریان با هم مشارکت دارند،و بطور فزاینده ای در توسعه محصولات و خدمات جدید ، صحیح می باشد. همچنین، اینکه بدون حداقل مقداری ورودیهای خارجی یا الهام گرفتن، واقعآ نوآورانه عمل کنیم، کار مشکلی داریم. سازمانها تمایل دارند تا از طریق ساختمان روزمره و دیدگاه هایی که با کارکنان فردی مطابقت داشته باشد که با ساختار و سیستم، مانند بودجه روتین و اداری کردن وظایف تقویت شده اند، کارآمد باشند (Weick, 1991).

از سوی دیگر، خلاقیت، از بینش های جدید و دیدگاه های غیر سنتی می آید و ممکن است فراتر از دیدگاه پذیرش بدون پرسش، در زندگی سازمانی باشد. به همین دلیل، برای فرآیندهای خلاق، ورودی های خارجی اگر نگوییم حیاتی ، باید بگوییم با ارزش هستند. با این حال، طی کردن مرزها و جستجو به دنبال ایجاد حوزه های تعامل خلاقانه از دیدگاه های درونی و بیرونی بصورت خودکار انجام نمی شود و همچنین بسیار پیچیده تر از شعاع مرزهای مربوط به فعالیتهای خریداران و فروشندگان صنعت می شود. توسعه خلاقیت درباره بررسی امکانات جدید و دنبال کردن آنچیزی است که معمولآ افکار و ایده های مبهم نامیده می شود، و نه پشتیبانی از همسو کردن منابع و فعالیتها به منظور افزایش بهره وری در سازمان. در نهایت، وظیفه مدیران و کارمندان خلاقیت این است که اساسآ روشهای موجود انجام کارها و نیز سراسر سازمان را به چالش بکشند.

به نظر می رسد ترکیب پژوهش در روابط بین سازمانی با پژوهش در خلاقیت، پتانسیلی برای بینش های مثمر ثمر درباره چگونگی مقابله با چالش های متناقض که در مدیریت خلاقیت در سرتاسر مرزها وجود دارد، ارائه می دهد. اگرچه، این جریانات تحقیقاتی تقریبآ بصورت مستقل از یکدیگر وجود دارند. پژوهش و ادغام ورودیهای دانش خارجی برای مدتها در ادبیات نوآوری به عنوان یک موضوع مطرح بوده است (e.g., Brown & Eisenhardt, 1995; Powell, Koput, & Smith-Doerr, 1996) و اخیرآ در ادبیات نوآوری باز مورد بحث قرار می گیرد (e.g., Boudreau & Lakhani, 2009; Chesbrough & Appleyard, 2007).

اگرچه، بطور کلی این ادبیات تمایزی بین ایده های خلاقانه و ورودیهای مرتبط با تبادل دانش و بطور گسترده تر فعالیتهای نوآوری، قائل نمی شود. در عوض، به نظر می رسد در فرآیندهای خلاقانه گذشته نگر بعنوان یک فاز ابتدایی در فعالیتهای نوآورانه، و چشم پوشی کردن مشکلات پیچیده مربوط به ثبت نام افراد بیرونی در فرآیند تولید ایده که ممکن است به یک خروجی نوآورانه منتهی شود یا نشود. در حالت اول، یک فرض ضمنی می سازد که ارتباط ورودی یک دانش خاص به سادگی تعیین می شود، و دانشی که به طور واضحی محدود شده است اگرهدف نباشد. در صورت ادبیات خلاقیت، این مربوط به چالش های خاصی می باشد که همراه با ایده های خلاقانه و ورودی، اغلب از دیدگاه افراد و سازمانها و به ندرت از دیدگاه بین سازمانی می باشد. این مسئله خاص در تقاطع بین پژوهش های بین سازمانی و پژوهش های خلاقیت قرار گرفته است، و همینطور به طور خاص با چگونگی مقابله با چالش های مرتبط با سازماندهی و مدیریت دانش که ممکن است متفاوت از آنچه انتظار می رفت باشد، مربوط است، و یا ممکن است بصورت اندکی حذف تقابل با روال عادی و دانش موجود، نمایان شود. هدف از این مسئله خاص بهبود درک ما از سازمان و مدیریت خلاقیت در روابط کسب و کار بازار ، و ادغام ورودیهای خلاقیت خارجی با فعالیتهای داخلی به طور خاص می باشد. این مقاله برخی از اصلی ترین چالش ها در سازمان و مدیریت خلاقیت در سرتاسر مرزهای سازمان را ارائه می کند و سپس به معرفی مقالاتی که شامل این مسئله خاص هستند می پردازد. ما پیوند هایی با مسائل مدیریتی و طرح های پژوهشی مطرح شده در این مجموعه مقالات را ایجاد می کنیم.


این مقاله در دست ترجمه می باشد ...

فهرست سایر کتابها و مقالات مشاهده مقاله به زبان اصلی

دیدگاه ها(0)

دیدگاه خود را ثبت کنید:

قبل از ثبت دیدگاه بخوانید : بخش نظرات صرفا برای درج دیدگاه های شماست و کارشناسان راهکار در بخش دیدگاه ها پاسخگوی سوالات نیستند.


برای ورود به تالارهای گفتمان پشتیبانی راهکار جهت پرسیدن سوالات اینجا کلیک کنید

حتما بخوانید (اطلاعیه های مهم)

بخش نظرات صرفا برای درج دیدگاه های شماست و کارشناسان راهکار در بخش دیدگاه ها پاسخگوی سوالات نیستند.

اگر سوالی در ارتباط با آموزشها یا پشتیبانی دارید فقط از طریق تالارهای گفتمان پشتیبانی راهکار مطرح نمایید.

درباره راهکار سافت

راهکار سافت بزرگترین تولید کننده نرم افزارهای رایگان مالی و اداری در کشور می باشد.

نرم افزارهای رایگان راهکار به هیچ عنوان محدودیتی ندارند و نسخه های کامل آنها جهت دانلود در سایت قرار داده شده است.

شدیدا اعتقاد داریم اعمال محدودیتهایی از نوع محدودیت زمانی، یا محدودیت بر روی تعداد اسناد ثبت شده و اساسا هر نوع محدودیتی که به کاربران اطلاع رسانی نشده باشد، کاری غیر اخلاقی و غیر حرفه ای می باشد و شما هیچ شرکت معتبر نرم افزاری را در دنیا نخواهید یافت که با این شیوه غیر اخلاقی موفق شده باشد.

سیاست کلی راهکار سافت بر کسب درآمد از فروش مستقیم نرم افزارها نمی باشد و این نگرانی که در آینده نرم افزارهای رایگان ممکن است پولی ارائه شوند در اینجا وجود ندارد.

برای تامین هزینه های تولید، توسعه و همینطور پشتیبانی نرم افزارهای رایگان راهکار، امکانات بیشتر و اضافی در قالب نسخه های بروز رسانی با قیمتهای بسیار کم و ناچیز به کاربران ارائه می گردد.

خرید امکانات بیشتر که در نسخه های بروز رسانی ارائه می شوند، به هیچ عنوان اجباری نیست و عدم خرید این نسخه های بروز رسانی به هیچ وجه باعث از کار افتادن نسخه های رایگان نمی گردد.